Hoe u het verplaatsingsdoel op uw Apple Watch kunt wijzigen

0
Hoe u het verplaatsingsdoel op uw Apple Watch kunt wijzigen

De Activity-app is de belangrijkste hub voor het volgen van uw conditie en training op uw Apple Watch , en het invullen van de drie ‘ringen’ is een handige manier om ervoor te zorgen dat u elke dag voldoende beweegt.

De activiteitsringen zijn in drie secties: bewegen, trainen en staan. Elk heeft zijn eigen doel voor de dag, dat je alleen kunt voltooien of in competitie met een vriend. Het kiezen van het doel moet echter elke dag passen bij uw behoeften. Als ze veranderen door thuiswerken of als nieuwjaarsvoornemen om in 2021 fitter te worden, dan heeft het alleen maar zin om deze drie doelen te veranderen.

Hier leest u hoe u de belangrijkste van de drie kunt wijzigen: het verplaatsingsdoel.

Wat is het verplaatsingsdoel?
Apple meet uw conditie op basis van de gegevens die u in de Health-app opgeeft , waaronder:

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Geboortedatum
Seks
Hoogte
Gewicht
Rolstoelgebruik
Zodra deze gegevens zijn ingevoerd, berekent uw Apple Watch hoeveel calorieën u elke dag verbrandt en stelt hij een standaarddoel voor u in. Dit is het verplaatsingsdoel en wordt weergegeven door de roze cirkel in de fitness-app van je iPhone en in de activiteit-app van je Apple Watch.

Het grootste deel van uw dagelijkse beweging wordt toegevoegd aan zowel de beweeg- als de oefenring, inclusief wandelen en korte oefeningen. Elke maandag verschijnt op uw horloge een samenvatting van hoeveel u de afgelopen week hebt gedaan, en de horloge beveelt een nieuw doel aan op basis van wat u hebt bereikt.

Apple Watch voor hardlopen

(Afbeelding tegoed: Kanut Photo / Shutterstock)
Wat zijn actieve calorieën?
Uw Apple Watch gebruikt uw dagelijkse activiteitsgegevens en uw gezondheidsprofiel om een ​​metriek te berekenen die basaal metabolisme (BMR) wordt genoemd, het aantal calorieën dat uw lichaam in rust verbruikt.

Het horloge kan dit vervolgens gebruiken om nauwkeurig te voorspellen hoeveel calorieën er nodig zijn om het verplaatsingsdoel elke dag te voltooien.

Als je de Activiteit-app van je iPhone opent en op de widget tikt die de drie ringen toont, toont de sectie Verplaatsen een gedetailleerd overzicht van je tot dusverre verbrande calorieën, plus het totale aantal calorieën. Apple gebruikt dit om uw actieve calorieën voor de dag te berekenen: actieve calorieën = totale calorieën – BMR

Hoe u het verplaatsingsdoel kunt wijzigen
Je huidige verplaatsingsdoel is misschien 500 kcal, maar je kunt het verhogen als je ernaar streeft actiever te worden. Wanneer de melding ‘Samenvatting’ op een maandag verschijnt, krijgt u de mogelijkheid om deze handmatig te wijzigen of te wijzigen in een waarde die de Watch aanbeveelt. Er is echter een andere methode waarmee u deze op elk gewenst moment kunt wijzigen:

Ga op uw Apple Watch naar de Activiteit-app.
Veeg met uw vinger of de Digital Crown naar de onderkant van het scherm.
U ziet een optie genaamd ‘Doelen wijzigen’.
Selecteer het en je kunt het ‘Verplaats’-doel verkleinen of vergroten naar wat je maar wilt.
U kunt het doel terugbrengen tot slechts 20 calorieën, maar dit kan uw eerdere fitnessoverzichten scheeftrekken en kan u ten onrechte een trofee opleveren voor het behalen van 400% op één dag. Zorg ervoor dat het is ingesteld op een waarde die realistisch is voor de dag (u kunt het altijd opnieuw aanpassen als het niet helemaal goed is).

Fitness mag nooit als een klus aanvoelen, dus het helpt om zoiets als de ‘Activity’-app te hebben die je zachtjes pusht om net dat stapje verder te gaan als dat nodig is.

De beste Apple Watch-deals van vandaag
Korting
Nieuwe Apple Watch Series 6 …
Apple Watch 6
Amazon
$ 399
$ 339
Visie
Bekijk alle prijzen
Nieuwe Apple Watch SE (GPS, …
Apple Watch SE
Amazon
$ 269
Visie
Bekijk alle prijzen
We controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen
De beste fitnesstrackers van 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *