Een iPad terugzetten naar de fabrieksinstellingen

0
Er zijn veel redenen waarom u een iPad zou willen resetten: misschien verkoopt u hem, of heeft hij een bug die alleen door resetten kan worden verholpen, of misschien heeft u het besturingssysteem zo onoverzichtelijk gemaakt dat u het gemakkelijk wilt opruimen. manier. Het is echter niet altijd gemakkelijk - de optie om uw iPad te resetten is verborgen in het instellingenmenu, en zelfs als u hem vindt, zijn er vijf verschillende soorten resetten die u kunt doen. Hoe de iPhone te resetten | Macbook Pro | Apple Watch Hoe u bepaalde informatie van uw iPad kunt wissen Als u bepaalde informatie van uw iPad wilt verwijderen, zoals uw toetsenbordwoordenboek of locatiegeschiedenis, kunt u bepaalde informatiebronnen opnieuw instellen. AANBEVOLEN VIDEO'S VOOR U ... Open eerst de app Instellingen - deze staat standaard op de startpagina en het pictogram is grijs met tandwielen. Selecteer vervolgens in de optielijst aan de linkerkant 'Algemeen', dit staat in het derde cluster met opties aan de linkerkant. Blader nu naar de onderkant van deze lijst. Onderaan, boven 'Afsluiten', staat 'Opnieuw instellen' - selecteer dit en je krijgt een grote lijst met opties te zien. Hoe een iPad te resettenHet iPad-resetmenu (afbeelding tegoed: Apple) U kunt 'Reset locaties en privacy' selecteren om alle locatiegegevens te verwijderen, 'Startschermindeling opnieuw instellen' om de apps op uw startpagina opnieuw in te stellen (en al uw zorgvuldig samengestelde mappen te wissen), 'Toetsenbordwoordenboek opnieuw instellen' om alles te verwijderen uw opgeslagen woorden en lexicale voorkeuren, en 'Reset netwerkinstellingen' om al uw opgeslagen Wi-Fi-wachtwoorden te vergeten. Hoe u uw iPad hard kunt resetten Als je de nucleaire optie wilt nemen en je iPad terug wilt zetten naar het apparaat dat hij was toen je hem voor het eerst kreeg, dan is daar een optie voor. Vergeet echter niet om eerst een back-up te maken van al uw gegevens, hetzij door deze via de cloud te exporteren of door deze fysiek naar een computer te uploaden, als u iets niet wilt verliezen. U kunt vergelijkbare stappen volgen om een ​​back-up van uw iPhone te maken om dit te kunnen doen. Als je klaar bent, is het tijd om te resetten. Volg de voorgaande instructies totdat u in het menu 'Reset' komt. Selecteer nu 'Wis alle inhoud en instellingen'. U moet uw wachtwoord invoeren om er zeker van te zijn dat uw apparaat zeker uw gegevens wist, en dan begint uw iPad zijn banken op te schonen. Dit proces duurt niet lang en binnenkort heb je een zo goed als nieuwe iPad. Dit zijn de beste iPads die je kunt kopen

Er zijn veel redenen waarom u een iPad zou willen resetten: misschien verkoopt u hem, of heeft hij een bug die alleen door resetten kan worden verholpen, of misschien heeft u het besturingssysteem zo onoverzichtelijk gemaakt dat u het gemakkelijk wilt opruimen. manier.

Het is echter niet altijd gemakkelijk – de optie om uw iPad te resetten is verborgen in het instellingenmenu, en zelfs als u hem vindt, zijn er vijf verschillende soorten resetten die u kunt doen.

Hoe de iPhone te resetten | Macbook Pro | Apple Watch
Hoe u bepaalde informatie van uw iPad kunt wissen
Als u bepaalde informatie van uw iPad wilt verwijderen, zoals uw toetsenbordwoordenboek of locatiegeschiedenis, kunt u bepaalde informatiebronnen opnieuw instellen.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Open eerst de app Instellingen – deze staat standaard op de startpagina en het pictogram is grijs met tandwielen. Selecteer vervolgens in de optielijst aan de linkerkant ‘Algemeen’, dit staat in het derde cluster met opties aan de linkerkant.

Blader nu naar de onderkant van deze lijst. Onderaan, boven ‘Afsluiten’, staat ‘Opnieuw instellen’ – selecteer dit en je krijgt een grote lijst met opties te zien.

Hoe een iPad te resettenHet iPad-resetmenu (afbeelding tegoed: Apple)
U kunt ‘Reset locaties en privacy’ selecteren om alle locatiegegevens te verwijderen, ‘Startschermindeling opnieuw instellen’ om de apps op uw startpagina opnieuw in te stellen (en al uw zorgvuldig samengestelde mappen te wissen), ‘Toetsenbordwoordenboek opnieuw instellen’ om alles te verwijderen uw opgeslagen woorden en lexicale voorkeuren, en ‘Reset netwerkinstellingen’ om al uw opgeslagen Wi-Fi-wachtwoorden te vergeten.

Hoe u uw iPad hard kunt resetten
Als je de nucleaire optie wilt nemen en je iPad terug wilt zetten naar het apparaat dat hij was toen je hem voor het eerst kreeg, dan is daar een optie voor.

Vergeet echter niet om eerst een back-up te maken van al uw gegevens, hetzij door deze via de cloud te exporteren of door deze fysiek naar een computer te uploaden, als u iets niet wilt verliezen. U kunt vergelijkbare stappen volgen om een ​​back-up van uw iPhone te maken om dit te kunnen doen.

Als je klaar bent, is het tijd om te resetten. Volg de voorgaande instructies totdat u in het menu ‘Reset’ komt.

Selecteer nu ‘Wis alle inhoud en instellingen’. U moet uw wachtwoord invoeren om er zeker van te zijn dat uw apparaat zeker uw gegevens wist, en dan begint uw iPad zijn banken op te schonen.

Dit proces duurt niet lang en binnenkort heb je een zo goed als nieuwe iPad.

Dit zijn de beste iPads die je kunt kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *