Fitbit Charge 4 krijgt ‘smart wake’-alarm en dynamische GPS met de nieuwste software-update

0
Fitbit Charge 4 krijgt 'smart wake'-alarm en dynamische GPS met de nieuwste software-update

De nieuwste software-update voor de Fitbit Charge 4 biedt twee grote upgrades, waaronder dynamische GPS en een “smart wake” -optie. Voor het eerst gerapporteerd door 9to5Google , rollen de nieuwe functies nu uit naar alle gebruikers.

Met dynamische GPS kun je verbinding maken met de GPS in je telefoon als deze binnen bereik is, wat kan helpen met de locatienauwkeurigheid en de levensduur van de Fitbit-batterij kan behouden. Als je telefoon niet dichtbij genoeg is, keert de tracker terug naar zijn interne GPS, waardoor de batterij sneller leeg kan raken.

De Smart Wake-functie is een behoorlijk coole toevoeging; het werkt samen met de slaap-tracker van de wearable en stelt alarmen in om u te wekken op het moment dat u zich waarschijnlijk het meest uitgerust voelt. Een andere nieuwe optie stelt gebruikers in staat om te beslissen hoelang de schermweergave aan blijft zodra de Fitbit is gewekt.

Naast de nieuwe functies heeft de Fitbit Charge 4 ook Spotify-bediening, een batterijduur van zeven dagen en andere premiumfuncties die vroeger waren gereserveerd voor zijn smartwatches. Eerder dit jaar uitgebracht, wordt de Charge 4 verkocht voor $ 149,95 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *