Hier leest u hoe u 3 gratis Tomb Raider-spellen kunt krijgen

0
Hier leest u hoe u 3 gratis Tomb Raider-spellen kunt krijgen

In de geest van de feestdagen sloot de Epic Games Store de 15 dagen van gratis game-weggeefacties af met de aankondiging van de nieuwste toevoeging aan de weggeefactie, de Tomb Raider-trilogie.

Advertentie
Herstartversies van de beroemde Tomb Raider-trilogie, waaronder Tomb Raider Game of the Year Edition, Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration en de nieuwste editie, Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, zijn allemaal inbegrepen in de gratis weggeefactie.

Deze spellen staan ​​bekend om hun actie-avontuur-, verkennings- en overlevingsmechanica. Ze volgen het hoofdpersonage van de serie, Lara Croft, terwijl ze verschillende geografische omgevingen verkent, verschillende obstakels overwint en verschillende terreinen, vijanden en bovennatuurlijke gebeurtenissen overleeft.

LEES OOK
Waarom is eSports niet populair in Pakistan?
De titels van drie games dienen als het oorspronkelijke verhaal van de jonge avonturier Lara Croft met dubbele pistolen uit het vroege PlayStation-tijdperk.

De games volgen Lara Croft vanaf het eiland Yamatai voor de kust van Japan, tijdens haar reis door de strenge Siberische winters in de Rise of the Tomb Raider, eindigend in Peru in de Shadow of the Tomb Raider.

De gratis weggeefactie is beschikbaar tot 6 januari, 01:00 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *