Smartphone van het jaar – realme GT Master Edition komt naar Pakistan

0
Smartphone van het jaar - realme GT Master Edition komt naar Pakistan

De markt bruist van de heisa rond 5G-compatibele smartphones en realme heeft zijn spieren op het juiste moment gespannen. Het merk maakt zich op om een ​​seismische verschuiving in de smartphonemarkt teweeg te brengen met zijn nieuwste realme GT Master-editie die boordevol functies zit die ervoor zorgen dat het de 5G-vlaggenschip-line-up zal verslaan.

Advertentie
De realme GT Master Edition is het vlaggenschipaanbod van realme, als onderdeel van hun GT-reeks van 5G-smartphones, en is door VideoWaliSarkar gekozen als de smartphone van het jaar.

De titel van Smartphone van het Jaar door een van de grootste technologie YouTube-rs van Pakistan getuigt verder van de actievolle functies die realme GT Master Edition te bieden heeft.

De smartphone is een wonder van 5G-technologie en bevat alle eersteklas functies die mensen verwachten van een vlaggenschip-smartphone. Van het ontwerp tot de chipset, van het display tot de batterij en dan de camera, de realme GT Master Edition zal mensen versteld doen staan ​​en de industrie opschudden.

Een bekroond veganistisch leerontwerp van Naoto Fuksawa – gemaakt om hoofden te draaien
Het ontwerp van de realme GT Master Edition is gemaakt door Naoto Fukasawa, ‘s werelds beroemde industrieel ontwerper die de look van een koffer heeft geïnspireerd.

De achterkant, gemaakt van vegan leer, is stevig en lokt de reismicrobe in ons allemaal. Dit geeft de telefoon een superslank en strak uiterlijk, waardoor hij erg licht is om mee te nemen. Het ontwerp van de realme GT Master Edition heeft ook de prestigieuze iF Design Award gewonnen voor zijn futuristische maar minimalistische look.

Advertentie

Een vurige prestatie met Qualcomm Snapdragon 778G 5G-processor
De realme GT Master Edition zal zeker ultrasnelle gameprestaties leveren, dankzij de SD778G 5G-chipset die het 6nm-vooruitgangsproces toepast.

Om topprestaties te ontketenen, heeft de processor ook een GT-modus die razendsnelle gamingsnelheden klokt, terwijl de smartphone koel blijft met zijn warmteafvoermechanisme. De realme GT Master Edition belooft gaming op professioneel niveau, allemaal binnen een smartphone.

Een 120 Hz ultravloeiend Super AMOLED-scherm
Laat je fantasie de vrije loop, want bij een klassieke game-ervaring hoort een vergelijkbaar scherm. De realme GT Master Edition brengt je precies dat met zijn 120Hz Super AMOLED-display.

Omdat het bij het apparaat allemaal draait om Master Speed, biedt het ook een Master Display – de beste mix van vloeiende en meeslepende kijkers die je fantasie op de perfecte manier in vervoering brengen.

Een SuperDart-lading van 65 W – dus het plezier duurt langer
De realme GT Master Edition wordt terecht een Master of features genoemd, omdat deze de snelste oplaadmogelijkheid heeft met de 65W SuperDart-lading. De batterij van 4.300 mAh raakt nauwelijks vermoeid en wanneer hij leeg is, wordt hij supersnel weer opgeladen met de 65 W SuperDart-lading.

Verbluffende fotografie met de 64 MP straatfotografiecamera
Een vlaggenschip-smartphone zou een fotografie-ervaring op vlaggenschipniveau moeten hebben, want waarom zou u het niet afmaken met alle verbluffende functies?

Advertentie

De realme GT Master Edition zal een favoriet zijn onder fotografen met zijn 64 MP Street Photography Camera, waardoor het een must-have is in elke hand. Niet alleen dat, voor selfie-liefhebbers heeft het ook een 32-megapixel selfie-camera.

Dus houd je ogen en oren open voor de Realme GT Master Edition van Smartphone of the Year, want het is net om de hoek. Het is een telefoon die zakvriendelijk en zakwaardig is, dus houd je paarden vast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *