Amazon Prime biedt 50% cashback op jaarabonnementen en abonnementen van 3 maanden: hoe te profiteren

0
Amazon Prime biedt 50% cashback op jaarabonnementen en abonnementen van 3 maanden: hoe te profiteren

Amazon Prime Video biedt nu 50 procent cashback op zijn jaarabonnementen en abonnementen van 3 maanden. Maar dit is een jongerenaanbieding en is alleen beschikbaar voor degenen die 18 jaar en ouder zijn en nog geen 25 jaar oud zijn. De jaarlijkse kosten van het Amazon Prime-abonnement zijn Rs 999 en u kunt een keer Rs 500 terug krijgen. jij koopt het. Het abonnement van 3 maanden kost Rs 329 en je krijgt een cashback van Rs 165.

Om gebruik te maken van de 50 procent cashback-aanbieding, moet u eerst het volledige bedrag van het abonnement betalen. U ontvangt dan een sms of e-mail om het leeftijdsverificatieproces te voltooien. Het is belangrijk op te merken dat u wordt gevraagd om enkele documenten te delen om uw leeftijd te verifiëren. Zodra uw leeftijd met succes is geverifieerd, zal Amazon het bedrag van 50 procent (dat u heeft betaald) op uw Amazon Pay-account bijschrijven.

Top tech nieuws nu
Asus ROG Phone 5 review: een droomsmartphone voor mobiele gamers
HMD Global lanceert 6 nieuwe Nokia-smartphones
Netflix-tips: hoe u gratis inhoud kunt bekijken, automatisch afspelen van video’s kunt uitschakelen en meer
KLIK HIER VOOR MEER
Amazon zegt dat het tot 24 uur duurt om je leeftijd te verifiëren. Het goede is dat je zo vaak als je wilt 50 procent cashback kunt krijgen. Je kunt het lidmaatschap verlengen tot je 25 jaar oud wordt, volgens de officiële site van Amazon. U hoeft uw leeftijd niet te verifiëren als u eerder gebruik heeft gemaakt van het jongerenaanbod.

U kunt de gratis proefperiode van 30 dagen gebruiken en vervolgens 50 procent cashback-aanbieding krijgen bij de aankoop van het Amazon Prime Video-abonnement. Met dit lidmaatschap biedt Amazon gratis en snelle leveringsvoordelen aan Prime-gebruikers. Gebruikers krijgen ook toegang tot enkele exclusieve deals die beschikbaar zijn op Amazon.

Amazon Prime-leden kunnen ook naar muziek zonder advertenties luisteren, volgens de ambtenaar van Amazon.in. Je kunt ook gratis in-game content claimen door deel te nemen aan enkele van de mobiele games. Prime Video-leden krijgen ook toegang tot honderden e-books, strips en meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *