Hoe sms-berichten op de iPhone door te sturen

0
Hoe sms-berichten op de iPhone door te sturen

Stel dat je een belangrijk stukje informatie hebt ontvangen via een iMessage (of gewoon sms-bericht) op je iPhone , maar nu moet je die informatie aan iemand anders geven. Natuurlijk zou je het opnieuw kunnen typen, of je zou kunnen kopiĆ«ren en plakken, maar er is een eenvoudigere optie: je kunt sms-berichten – of zelfs hele conversaties – rechtstreeks vanaf je iPhone doorsturen. Hier is hoe.

Ga om te beginnen naar het bericht dat u wilt doorsturen. Zoek een deel dat u wilt doorsturen en houd uw vinger er dan een seconde op of tik er dubbel op. Je ziet een pop-up verschijnen met de woorden “KopiĆ«ren” en “Meer ….” Tik op “Meer …” en er verschijnt een blauw vinkje naast dat deel van het bericht om aan te geven dat het is geselecteerd om door te sturen. Je ziet ook lege cirkels naast andere delen van het bericht. Tik erop om ook die delen van het bericht te selecteren.

Berichten doorsturen iPhone

Druk ongeveer een seconde op het bericht dat u wilt doorsturen en klik vervolgens op de knop ‘Meer …’ die verschijnt.
Als je alles hebt geselecteerd dat je wilt doorsturen, tik je op de pijl in de rechterbenedenhoek. Vul de naam in van degene naar wie je het wilt sturen in het veld “Aan” en tik op Verzenden, en het doorgestuurde bericht wordt verzonden.

Berichten doorsturen iPhone

Nadat u de onderdelen hebt geselecteerd die u wilt doorsturen, hoeft u alleen maar de pijl aan te raken en het bericht of de berichten naar een nieuwe ontvanger te sturen.
Alles wat u moet weten over de iPhone 6C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *